Over mij

Over mij
Na jaren een kantoorbaan te hebben gehad, ben ik in 2009 mijn eigen nagelstudio Nathie’s Nails begonnen. Ik maak graag mooie nagels en in mijn eigen salon kan ik al mijn creativiteit kwijt.
 
Bij Nail Center Rheden (http://www.nailcenter-rheden.nl/) behaalde ik mijn diploma. Vervolgens volgde ik verschillende workshops, zoals Nailart, One Stroke Nailart, frezen, Airbrush Nailart en Alternative French Manicure. Ook heb ik deelgenomen aan de workshops van wereldkampioene Wendy Vink van Pika-Nails in Moergestel.Momenteel zit ik in het wedstrijd team van B-You in Hengelo met het merk ONS Odessey.

Mijn nagelstudio is gevestigd in een mooie verbouwde garage vlakbij het centrum van Didam. Hier heb ik inmiddels een trouwe klantenkring opgebouwd. Het voldoen aan de behoeften van mijn klanten is voor mij dan ook van het grootste belang. Nathie’s Nails biedt u naast kwaliteit de beste service.

Afspraak
Wilt u een afspraak maken dan ben ik bereikbaar via telefoonnummer 06-49833831. U mag ook gerust een keer een bezoek brengen aan mijn nagelstudio aan de Wilhelminastraat 75 in Didam. Op afspraak ben ik dagelijks van 9 tot 14 uur voor u beschikbaar, behalve op zondag. ’s Avonds kunt u vanaf 19.30 uur bij Nathie’s Nails terecht.
 

Momenteel heeft Nathie’s Nails een klantenstop